Ξεκίνησε και πάλι ο “Άμεσος Λόγος” το ραδιοφωνικό talk show με τους Παύλο Μασμανίδη & Χρήστο Αργυριάδη στον Sky Fm 99,7 (δείτε video)

«O “Άμεσος Λόγος” είναι ένα ραδιοφωνικό talk show», είπαν ο Παύλος Μασμανίδης και ο Χρήστος Αργυριάδης το βράδυ της Τετάρτης,

κατά τη διάρκεια της εκπομπής στον Sky Fm 99,7. Ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους δύο παραγωγούς για το νέο τους ξεκίνημα της, για τις δυσκολίες αλλά και τις συναρπαστικές στιγμές της ραδιοφωνικής εκπομπής.

Δείτε το video του www.kozani.tv

kozani.tv

ptolemaida.tv

Σχετικά Άρθρα

O SKY 99.7 και το METROPOLIS 95.5 γιόρτασαν τα 20 χρόνια συνεργασίας τους στις εγκαταστάσεις του ραδιοφώνου στην Πτολεμαΐδα (video)

Με επίτιμους καλεσμένους τους ανθρώπους του METROPOLIS 95.5. Κώστας Ραπτόπουλος, Κυριάκος Θωμαΐδης, Γιώργος Μπούζος και Παύλος Ανδρώνης ήταν εκεί μαζί με τον δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα, την αντιδήμαρχο του δήμου Εορδαίας Μαρία Αντωνιάδου τους παραγωγούς του 99,7 φίλους του ραδιοφώνου και φυσικά οτους Ιδιοκτήτες του ραδιοφώνου Μπάμπη Σαββίδη και Σέβη Σαββίδου γιόρτασαν τα 20 χρόνια συνεργασίας […]