Νίκος Βέρτης – «Η Λέξη Σ’ Αγαπώ / Si On N’Aime Qu’Une Fois» | Η συνεργασία του με τον Amir μόλις κυκλοφόρησε!

Η δισκογραφική συνεργασία της χρονιάς είναι γεγονός!

Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής και δημιουργός, Νίκος Βέρτης, συνεργάζεται με τον διεθνούς φήμης Γάλλο – Ισραηλινό τραγουδιστή Amir και μας παρουσιάζουν μια ελληνογαλλική μπαλάντα με τίτλο «Η Λέξη Σ’ Αγαπώ / Si On N’Aime Qu’Une Fois».

Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στον Assaf Tzrouya, ενώ τους στίχους υπογράφουν ο Νίκος Βέρτης (ελληνικά) και ο Amir με τον Nazim Khaled (γαλλικά). 

Οι στίχοι του τραγουδιού εξυμνούν τον έρωτα και μιλούν για τον πόνο που νιώθει όποιος ερωτεύεται. Στο ατμοσφαιρικό video clip, του οποίου την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Sherif Francis, οι δύο καλλιτέχνες μας μεταφέρουν τα συναισθήματα τους μέσα από την αισθαντική ερμηνεία τους.

Το «Η Λέξη Σ’ Αγαπώ / Si On N’Aime Qu’Une Fois» κυκλοφορεί από την Heaven Music & την THEAMA σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής. 

Απολαύστε το!

Σχετικά Άρθρα

Ελένη Φουρέιρα | Το νέο της διεθνές hit «YAYO» με το αισθησιακό video μόλις κυκλοφόρησε!

Η Ελένη Φουρέιρα παρουσιάζει την πιο δυνατή μουσική αποπλάνηση… «YAYO»! Εντυπωσιακό και σαγηνευτικό, όπως η ίδια η Ελένη Φουρέιρα, το «YAYO» είναι ένα αγγλόφωνο anthem, που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records.