Η Μελίνα Χατζηπαντελή και ο Κώστας Τερικανίδης «Σκάνε μύτη.. στον Sky» στους 99.7 – Η εκπομπή ξεκίνησε! (δείτε video)

Η εκπομπή ξεκίνησε, η Μελίνα και ο Κώστας είχαν να πουν πολλά…

Είχαμε την ευκαιρία να τους συναντήσουμε στο studio του SKY 99.7 και να συνομιλήσουμε μαζί τους εν ώρα εκπομπής.

Άνετοι, φιλόξενοι και με πολύ χιούμορ μας έδωσαν το στίγμα της εκπομπής τους που θα μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 18:00 με 20:00

Μελίνα Χατζηπαντελή και Κώστας Τερικανίδης «Σκάνε μύτη.. στον Sky» στους 99.7

(δείτε το video)

kozani.tvParagraph

ptolemaida.tv

Σχετικά Άρθρα

O SKY 99.7 και το METROPOLIS 95.5 γιόρτασαν τα 20 χρόνια συνεργασίας τους στις εγκαταστάσεις του ραδιοφώνου στην Πτολεμαΐδα (video)

Με επίτιμους καλεσμένους τους ανθρώπους του METROPOLIS 95.5. Κώστας Ραπτόπουλος, Κυριάκος Θωμαΐδης, Γιώργος Μπούζος και Παύλος Ανδρώνης ήταν εκεί μαζί με τον δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα, την αντιδήμαρχο του δήμου Εορδαίας Μαρία Αντωνιάδου τους παραγωγούς του 99,7 φίλους του ραδιοφώνου και φυσικά οτους Ιδιοκτήτες του ραδιοφώνου Μπάμπη Σαββίδη και Σέβη Σαββίδου γιόρτασαν τα 20 χρόνια συνεργασίας […]

Κ. Ραπτόπουλος, Κ.Θωμαΐδης, Γ.Μπούζος και Π. Ανδρώνης του METROPOLIS 95.5 την Πέμπτη στις εγκαταστάσεις του SKY 99,7 σε ζωντανή εκπομπή από την Πτολεμαΐδα. Δείτε τι είπε ο Κώστας Ραπτόπουλος στο kozani.tv για την εκπομπή (video)

Στον Παναγιώτη Τσαρτσιανίδη και στο www.kozani.tv μίλησε ο αθλητικογράφος του METROPOLIS 95.5 Κώστας Ραπτόπουλος για την παρουσία των παραγωγών του αθλητικού ραδιοφώνου της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη στην Πτολεμαΐδα στις εγκαταστάσεις του SKY 99.7.