“Άμεσος Λόγος” το ραδιοφωνικό talk show με τον Παύλο Μασμανίδη και τον Χρήστο Αργυριάδη Κάθε Τετάρτη 20:00 – 22:00 στο ραδιόφωνο του Sky Fm 99,7

Ο Άμεσος Λόγος, είναι μια εκπομπή λόγου στην οποία το κοινό ρωτάει κι ο καλεσμένος απαντάει..

Η εκπομπή φιλοξενεί πρόσωπα από όλους τους χώρους της τοπικής και κεντρικής πολιτικής σκηνής καθώς επίσης και επιστήμονες υγείας, καλλιτέχνες, δημοσιογράφους κ.α.

Το μυστικό για μια δουλειά σαν αυτή είναι η πολυφωνία.Αυτή είναι η αρχή μας και με αυτήν πορευόμαστε. Όλες οι γνώμες πρέπει να ακουστούν και ακούγονται. Γι’αυτό λοιπόν κι εμείς, ανοίγουμε σε κάθε εκπομπή τις γραμμές για όλους όσους θέλουν να πουν την άποψη τους!

Άμεσος Λόγος, το ραδιοφωνικό talk show με τον Παύλο Μασμανίδη και τον Χρήστο Αργυριάδη

Κάθε Τετάρτη 20:00 – 22:00 στο ραδιόφωνο του Sky Fm 99,7

kozani.tv/

ptolemaida.tv/

Σχετικά Άρθρα

Στον “αέρα” το νέο πρόγραμμα του SKY FM 99.7 από την Πτολεμαΐδα για όλο τον Νομό Κοζάνης (video και φωτογραφίες)

Μέρες ραδιοφώνου για την Πτολεμαΐδα την Κοζάνη και όλο τον Νομό. Επανεκκίνηση για το SKY FM 99,7 με νέο πρόγραμμα, και καινούργια πρόσωπα να πλαισιώνουν τη ραδιοφωνική ομάδα.

Δεύτερα στον Αέρα! 18:00-20:00 στον Sky Fm 99,7 Θοδωρής Παναγιωτίδης Μαρία Αντωνιάδου

Κάθε Δευτέρα ο Θοδωρής και η Μαρία σε μια ψυχαγωγική εκπομπή αλλά και με ιδιαίτερη μουσική χροιά σας κερνούν απογευματινό καφέ από τις 18:00 έως τις 20:00 με θέματα πολιτισμού,επικαιρότητας,αθλητισμού,γαστρονομίας,υγείας, επιστήμης και οτι συμβαίνει στην πόλη καθώς και στην ευρύτερη περιοχή.Φρέσκια εκπομπή,κοντά στην κοινωνία γιατί θέλουμε κοντά μας την κοινωνία.Θέλουμε κοντά μας τους επιχειρηματίες,τον εμπορικό αλλά […]